İçeriğe geç

Tanrılar Çıldırmış Olmalı… Öldürün Bari!..

İktidar-Cemaat savaşı akıl, vicdan, ahlâk sınırlarını aştı. Bir oradan, bir buradan misilleme tüm hızıyla sürerken, hesaplaşma inanılmaz noktalara ulaştı.

Dün Gazi Üsteğmen Serdar Öztürk’le ilgili yazdığım haberin daha mürekkebi kurumadı. “İyi haber” demiş ve GATA’da kontrol altına alındığını müjdelemiştim.

Ah Serdar, vah Serdar!.. Biliyormuş, “Yazma, dışarda olumsuz propaganda malzemesi olmasın” demişti. Dinlemedim, yazdım. Hem de Cemaate yönelik sert mesajlarıyla birlikte. (İlgili haber için: http://www.odatv.com/n.php?n=cemaate-bavul-dolusu-dolari-kimler-tasidi–0601141200)

Bugün ne oldu biliyor musunuz? “Tedavisi tamamlandığı” için taburcu edilip, Sincan Cezaevi’ne gönderildi.

Serdar Öztürk, “Hiç önemli değil. Kimseye zarar gelmesin, laf-söz edilmesin. Üzülmeyin” dese de ondan, annesinden, ailesinden hepinizin önünde özür diliyorum. Memleketin bu kadar ölmüş-bitmiş olabileceğini düşünemediğim için!..

Yetkililere bakarsanız; “Yapılacak herşey yapılmış. Bu haberle hiçbir ilgisi yokmuş” falan.

Bu sınır tanımaz savaşın ortasında gel de inan!..

İnanmak istedim, isterdim… Lâkin arkasından bir haber daha geldi.

Pazar günü yazdığım bir başka yazıyı şöyle bir soruyla bitirmiştim:

“En acil konu şu: İktidar ve Genelkurmay Başkanlığı ‘kumpası’ kabul ettiğine göre, tutuklu askerlerin emeklilik işlemleri ve bu ay ortasında gerçekleşmesi beklenen F-Tipi cezaevlerine nakilleri durdurulacak mı?” (İlgili haber için: http://www.odatv.com/n.php?n=genelkurmayin-suc-duyurusunda-kostebek-listesi-var-mi-0501141200)

Genelkurmay Başkanlığı’nın bu konuyu gündemine aldığını öğrendim.

Lâkin dün itibarıyla askeri cezaevlerine tebligat yağmaya başlamış. Muhtemelen Mahkemeden, TSK’yla ilişiği kesilen-kesilmeyen tüm askerlerin sivil cezaevlerine nakledilmesi için talimat gitmiş. Nakillerin süratle yapılması isteniyormuş.

Genelkurmay bile şaşırmış, çare arıyormuş!..

Bu da mı tesadüf?

Harbi bir savaşta bile hastaya, yaralıya, mağdura, esire dokunulmazken, bu nasıl bir savaştır ki, bu “tesadüfler” yaşanıyor?

Tanrılar daha nereye kadar çıldıracak?!.

Silivri, Hasdal, Hadımköy, Maltepe, Sincan, Mamak ve Şirinyer’e kucak dolusu sevgiler

Müyesser YILDIZ

7 Ocak 2014

Odatv Link: https://odatv4.com/yazar/muyesser-yildiz/akp-cemaat-savasinda-yuh-dedirten-olaylar-0701141200.html

Kategori:Uncategorized