İçeriğe geç

Peygamber Ocağı Olmayan Ordu ‘İşeyen Asker’ Olur!..

Değerli dostum Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ’ın son kİtabı henüz elime geçmedi; ama ismini çok sevdim: Dijital Terör.

Oda Tv davası duruşmasında ben de “devlette bir terör örgütünün yuvalanıp insanlara tuzak kurduğunu” söyledim. Bunun ortaya çıkarılması için suç duyurusunda bulunurken, bu işleri yapanlara verilecek sıfatı da “Keşan Müftüsü”ne havale ettim. Lâkin ne desek boş;

Bu kadar asker, profesör, aydın, gazeteci yalan söylüyor; üç beş polis ve savcı doğru söylüyor!..

Belli ki evraklar çalınıyor… Çalınmadığı yerde “evrak” üretilip insanlar hapislere tıkılıyor. İstifa eden Genelkurmay Başkanı Koşaner: “Neleri var, yok çaldırmışlar.” derken bunu anlatmaya çalışıyordu. Birileri bunu: “İşte planları Koşaner de doğruladı.” yapıp adamcağızı “yalancı Şahit” ediverdi.

Kendi askerine “cami bombalattılar” !.. Başbuğ’un söylediği gibi: “Peygamber ocağı denilen yer cami bombalar mı?”. Ama oldu da bitti maaşallah!.. Oradan “TSK= terörist ve çete”ye gelindi.

Son iki ayda peşpeşe “dilekler” sıralandı.

Önce AB’nin güçlü sesi Cengiz Aktar Kıbrıs’ta yeni çözüm planlarından söz ederken “Türk askerinin dönmesinin Türkiye’deki askersizleştirme sürecine de büyük katkısı olacağını” anlattı.

Ardından Zaman’ın liberal kalemlerinden Şahin Alpay, Nepal’de gerillaların orduya dahil edilmesini ‘alkışlarken’: “Darısı başımıza!” deyiverdi.

En inanılmaz öneri ise yeni şehzadelerimizden Taha Akyol’un mahdumu Mustafa Akyol’dan geldi…

Buyurdu ki: “Bence Peygamber Ocağı sözünün tedavülden kalkması gerekir…”

Öyle ya; o da bir mal. Borsada satışa sunulabilir, ihraç veya ithal edilebilir, alınıp satılabilir!..

Ne tesadüf tam da bugünlerde Obama, ABD’nin yeni savunma stratejisini açıkladı: “Artık dünya için savaşmayacağız.” dedi.

Hayırdır; işgalden, yayılmacılıktan, tecavüzden, işkenceden, ölülerin üzerine işemekten vaz mı geçiyorlar? Yoo… Cephe üstüne cephe açıyorlar.

Öyleyse, kendi yerlerine bu işleri yapacak taşeron güçler mi buldular?.. Yoksa müslümanı müslümana kırdıracak atari teknolojisini iyice mi canavarlaştırdılar?

TSK ezelden ebede Peygamber Ocağı’dır. Bundan vazgeçen cami de bombalar, katliam da yapar, tecavüz de eder… Lejyonerler gibi, şirket elemanı gibi ölüm makinası olur. Ve ölülerin üzerine de işer!..

Silivri’den kucak dolusu sevgiler,

Müyesser YILDIZ

12 Ocak 2012

Kategori:Uncategorized