İçeriğe geç

Haberal ve Balbay Müyesser Yıldız’a neden mektup yazdı

Değerli, vefakâr ağabeyim, güzel insan, medya mahallesinin delikanlısı Mustafa Mutlu’yla Cumartesi günü Zonguldak’taydık.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şubesi’nin düzenlediği “Milli İrade ve Medya Konulu” söyleşide Türkiye’de yaşananları, Silivri gerçeğini ve medyanın bu “dönüşümdeki” yerini özetledik.

Yani ben bir anne, bir aydın, Mustafa Mutlu da bir baba, gerçek bir aydın, hepsinden önce insan olarak milletimize ve ülkemize karşı görevimizi yapmaya çalıştık.

Görevini yapan, yapması gereken insanlara teşekkür edilir mi? Ama görevini yapmayan o kadar çok insan var ki, yapanlara teşekkür etme ihtiyacı duyuluyor.

İşte o toplantı için Silivri’den Prof. Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay’dan sıcağı sıcağına gelen, çok içten bir teşekkür mektubu.

Övünmek değil, oradaki vatanseverlerin ruh halini anlamanız için sizlerle paylaşıyorum. En ufak bir sese ne denli ihtiyaçları olduğunu gönül gözüyle görmeniz, hissetmeniz için…

Mahçup ettiniz değerli dostlar!.. Bu teşekkürü hak edecek bir şey yapmadık. Sadece karınca misali, sizlere, Silivri’ye bir damlacık su taşımaya çalışıyoruz. Yani görevimizi yapıyoruz.

İşte o mektup…

(Büyütmek için üzerine tıklayınız…)

Müyesser Yıldız

Odatv Link: https://odatv4.com/yazar/muyesser-yildiz/turkiye-ile-ilgili-oyle-kritik-bir-madde-var-ki-31102003.html

Kategori:Uncategorized